AUTO

Een auto vergroot je bewegingsvrijheid. Spaar tijd uit met je verplaatsingen door het halen van je rijbewijs. Verleg je grenzen met autorijlessen en examens bij Rijschool Real2drive. De instructeur zal je opleiden tot een veilige deelnemer aan het verkeer, want veilig rijden duurt het langst. En zodra hij/zij vindt dat je er klaar voor bent, mag je op voor het praktijkexamen.

Woon je in Amsterdam-West, dan word je thuis opgehaald, woon je daarbuiten dan pikt je rijleraar je op bij een metro of treinstation in West.

PRODUCT INFORMATIE

THEORIE LESSEN

Voor veel mensen blijkt het theorie-examen voor je rijbewijs een struikelblok te zijn. Onderschatting treedt vaak op en het gevolg is dat je het praktijkexamen moet uitstellen.Door de unieke lesmethode van Real2drive hoef je geen dik theorieboek voor het auto-, motor- of bromfietsexamen meer aan te schaffen.
De cursus van Real2drive behandelt alle examenonderdelen, dus ook bijvoorbeeld ‘Gevaarherkenning’ voor de auto theorie. Aan de hand van vragen op de beamer leer je de theorie. Weet je een vraag niet, of twijfel je, dan kan je altijd de theorie-instructeur om toelichting verzoeken.

PRAKTIJK LESSEN

Je mag kiezen tussen een automaat of een schakelbak en de les duurt 60 minuten. De lessen zijn op maat, de flexibele, ervaren en gezellige instructeurs helpen je graag.

START DATA

Neem contact op met de rijschool.